Texts Tags by Chronological order

1987 (1) 1988 (2) 1989 (1) 1990 (5) 1991 (7) 1992 (17) 1993 (2) 1995 (1) 1999 (4) 2002 (5) 2005 (17) 2006 (52) 2007 (63) 2008 (44) 2009 (15) 2010 (50) 2011 (22) 2012 (15) 2013 (24) 2014 (22) 2015 (22) 2016 (20) 2017 (10) 2018 (11) 2019 (4) 2020 (10) 2021 (5) 2022 (5) 2023 (2)

---> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! διαβάστε σχετικά με το blog

---> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! διαβάστε σχετικά με το blog
κάντε κλικ πάνω στην εικόνα

29/06/2016

Εναλλακτική Διασκέδαση ~ Enallaktikh Diaskedash

Εναλλακτική Διασκέδαση
πρώτη καταχώρηση 6-1-2009
τελευταία ενημέρωση 29-6-2016
facebook group ~ ομάδα φατσοβιβλίου


facebook group
"Εναλλακτική Διασκέδαση ~ Enallaktikh Diaskedash"

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαβάστε προσεκτικά!!!

Για τους οπαδούς της βόλτας, του περπατήματος, της πεζοπορίας, του σινεφίλ κινηματογράφου, του ποιοτικού θεάτρου, των αξιόλογων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και ενός όμορφου χώρου για έναν μυρωδάτο αρωματικό καφέ ή ενός γευστικού αρωματικού ποτηριού με κόκκινο κρασί! Και γενικά ότι δε μας προσβάλει την αισθητική μας άποψη και θέση!

Επίσης αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για να ενώσει, μέσω μιας παρέας, ανθρώπους με παρόμοια γούστα, αισθητική και άποψη για τη διασκέδαση και το τι είναι διασκέδαση τελικά, (πάντα σύμφωνα με σεβασμό στη χρονική στιγμή της ζωής, που βρίσκεται και περνάει ο καθένας από εμάς, με τις αντίστοιχες άμυνες και προσλαμβάνουσες που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια των εμπειριών του) και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν όρεξη ή ανάγκη για κάτι τέτοιο (να ανήκουν δηλαδή σ’ αυτή τη παρέα) και όχι στις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς από την ομάδα, το κάθε μέλος της ομάδας να πηγαίνει μόνο του ή μόνο με διαφορετικές παρέες σ’ αυτές τις εκδηλώσεις.

Πιστεύω δηλαδή να είναι αυτό το ζητούμενο από όσους συμμετέχουν σε μια παρέα / ομάδα με παρόμοια γούστα! Δηλαδή αυτή η ομάδα διαφοροποιείται ίσως ως προς αυτό το κομμάτι με τις περισσότερες ομάδες του facebook, για τον απλούστατο λόγο πως ζητά την ενεργό συμμετοχή σας!

Σας παρακαλώ γίνετε μέλη όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο και όχι απλά για να κάνετε “join” ένα ακόμα “group” !!! Επίσης γιατί θέλετε να συμμετέχετε ενεργά σε κάποια δραστηριότητα του “group” και όχι να συμμετέχετε νοερά από τον υπολογιστή σας !!! Πάρετε τη φίλη σας, το φίλο σας ή απλά τον εαυτό σας και ελάτε να συμμετέχετε σε κάτι ομαδικό και με φιλική και παρείστικη διάθεση!!!

~~~~~~~

Για αρχή!
Σε αυτό το group αγαπάμε Ό-Λ-Α τα ζώα και Ό-Λ-Ο-Υ-Σ τους πεζόδρομους! Δεν συμπεριφερόμαστε σαν Έλληνες κ-ά-φ-ρ-ο-ι στους πεζόδρομους! (Και ναι: οδηγώ και μηχανή και αμάξι!) Οι πεζόδρομοι είναι για τα ζώα τα δίποδα ή τα τετράποδα και όχι για τα δίποδα με τη μορφή χοίρου (... δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τα τετράποδα γουρούνια!) !

~~~~~~~

Αυτό το group θα είναι για άτομα τα οποία θέλουν ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης διότι έχουν βαρεθεί τις συμβατικές ελληνικές μορφές της, οι οποίες κυρίως είναι η βραδινή διασκέδαση με πολύ φαγητό και αλκοόλ.

Αυτό το group θα είναι για άτομα που θέλουν να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους με την εμφάνιση και την υγεία τους αλλά κυριότερα να βρουν άλλους τρόπους να περνάνε καλά εκτός του πολύ φαγητού και του πολύ αλκοόλ που έχει γίνει πραγματική μάστιγα στις ημέρες μας. Είμαστε από τις πιο «υπέρβαρες», «αλκοολούχες» και «νικοτινούχες» χώρες της Ευρώπης αλλά και ΌΛΟΥ του κόσμου!!! Έχουμε ξεχάσει να περπατάμε!!! Σηκωθείτε πάνω όλοι και περπατήστε παρατώντας τα κλειδιά της μηχανής και του αυτοκινήτου!!! Πάρτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!!!

Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο! Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να αλλάξουμε λιγάκι τις συνήθειες μας και να τις κάνουμε πιο υγιεινές! Πιστεύω πως μπορούμε να διασκεδάσουμε και αλλιώς με μία ωραία βόλτα και κουβεντούλα: χωρίς τσιγάρο, αλκοόλ και χοληστερίνη.

Έχουμε ξεκινήσει με περιπάτους μιας ώρας ως εναλλακτική διασκέδαση. Και η πρώτη μεγάλη διαδρομή που μας αρέσει, που συνδυάζει άσκηση (το περπάτημα) με καθαρό αέρα και αναζωογόνηση, είναι να κάνουμε τον γύρο της Ακρόπολης σε μια ώρα περίπου, ή το γύρο του Πειραιά σε μιάμιση ώρα, αναλόγως με το βάδισμα μας!

Και όμως υπάρχουν εναλλακτικές μορφές διασκέδασης εκτός από τη βραδινή διασκέδαση, όπως είναι ένα ωραίο ζεστό μέρος για αρωματικό και μυρωδάτο καφέ ή τσάι ή κρασί, όπως είναι η βόλτα, το περπάτημα, το τρέξιμο, μια ωραία παράσταση για σινεμά (σε κάποιον όμορφο κινηματογράφο του κέντρου ή συνοικιακό κι όχι κάποιο multiplex!) ή σε μια μαγική σκηνή θεάτρου!

Εσείς, τα μέλη του group ή οι απλοί περαστικοί αναγνώστες του, έχετε να προτείνετε κάποιο τέτοιο χώρο; Χώρους που να έχουν πολύ καλό εξαερισμό, χώρους που σέβονται τους "πελάτες", χώρους που είναι «ζεστοί» και με όμορφο γούστο;

~~~~~~~

Επίσης προτείνετε κάτι από τα παρακάτω:
έναν ενδιαφέρον περίπατο (διάρκεια τουλάχιστον μιας ώρας στο λεκανοπέδιο της Αττικής), κάποιο αρωματικό καφέ σε ένα όμορφο στέκι, κάποιο γευστικό μεζεδοπωλείο για μεσημεριανό Κυριακάτικο γεύμα μετά από μια βόλτα στον ήλιο, μια γουστόζικη και ποιοτική (οπωσδήποτε!) παράσταση για σινεμά ή θέατρο σε κάποια όμορφη αίθουσα στο κέντρο ή συνοικιακά.

~~~~~~~

Όποιος/α θέλει να συμμετέχει σε κάποια δραστηριότητα της ομάδας ενεργά, ελεύθερα μπορεί να μου ζητήσει να του στείλω με μήνυμα το νούμερο του κινητού μου τηλεφώνου, για την καλύτερη διευκόλυνση στην επικοινωνία μας.

~~~~~~~

Επειδή δε θέλουμε να κάνουμε κλειστό το group αυτό και επειδή δε θέλουμε να γίνονται μέλη της ομάδας, μέλη του facebook τα οποία διαφημίζουν καθαρά κάποια ιδιωτική επιχείρηση ή κάποια μουσική μπάντα ή οτιδήποτε άλλο στη τελική, παρακαλούνται αυτά τα μέλη να ενσωματώνονται στο group “Εναλλακτική Διασκέδαση” ως μέλη με το ονοματεπώνυμο τους και μόνο, αλλιώς θα διαγράφονται από μέλη του group.
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

~~~~~~~

το group δημιουργήθηκε στις 3-1-2009
by Wolf Eyes (seizeTHEday)
Enalaktiki Diaskedasi
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Alternative Entertainment
Εναλλακτική Δράση
Alternative Action

~~~~~~~

facebook group
"Εναλλακτική Διασκέδαση ~ Enallaktikh Diaskedash"

6-1-2009

~~~~~

Τα τελευταία νέα είναι πως από εδώ και στο εξής
-και για άγνωστο χρόνο ακόμα-
η νέα διαχειρίστρια της ομάδας είναι η Anna Dim.
Εγώ θα είμαι εκτός διαδικτύου πλέον.
"WOLFeyes" 19-5-2009

~~~~~


"νέα" ομάδα από τις 8-3-2013:
Εναλλακτική Διασκέδαση ~  Alternative Entertainment

Από τις 8-3-2013 η ομάδα είναι με την εξής περιγραφή:
Μια ομάδα για να ανταλλάξουμε ιδέες για διάφορα είδη διασκέδασης. Από το σινεμά μέχρι το θέατρο, από μια βόλτα για καφέ μέχρι μια ορειβατική διαδρομή, από μια καλή συνταγή φαγητού ή γλυκού μέχρι κηπουρική, από ένα καλό βιβλίο μέχρι μια έξοδο σε κλαμπ, μπαρ ή καφέ. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας ελάτε να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να προτείνουμε, να κρίνουμε και ότι άλλο.







Δεν υπάρχουν σχόλια: