Texts Tags by Chronological order

1987 (1) 1988 (2) 1989 (1) 1990 (5) 1991 (7) 1992 (17) 1993 (2) 1995 (1) 1999 (4) 2002 (5) 2005 (17) 2006 (52) 2007 (63) 2008 (44) 2009 (15) 2010 (50) 2011 (22) 2012 (15) 2013 (24) 2014 (22) 2015 (22) 2016 (20) 2017 (10) 2018 (11) 2019 (4) 2020 (10) 2021 (5) 2022 (5) 2023 (2)

---> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! διαβάστε σχετικά με το blog

---> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! διαβάστε σχετικά με το blog
κάντε κλικ πάνω στην εικόνα

28/06/2016

ΑσπροΜαυρο ~ WhiteBlack

ΑσπροΜαυρο
Τελευταία ενημέρωση ανάρτησης: 5-9-2018
Πρώτη καταχώριση ανάρτησης στο ιστολόγιο seizeTHEday: 24-12-2012


ΑσπροΜαυρο
facebook page

---
*σχετικά με αυτή τη σελίδα
facebook note: https://goo.gl/G2f5Wc

τελευταία ενημέρωση ανάρτησης 5-9-2018
πρώτη καταχώρηση ανάρτησης 20-3-2016

Πέρα από την προσωπική, κοινωνική και διαδικτυακή επικοινωνία όπου είναι προφανής και αυτονόητη μέσα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στη σελίδα αυτή θα αναμεταδίδονται μόνο ότι αναρτάται στα ιστολόγια μου:

Επίσης κάνετε εγγραφή στις εκδηλώσεις μας!
ή
... ώστε από κοινού να διοργανώνουμε δράσεις και εκδηλώσεις και να συμμετέχουμε συλλογικά και ουσιαστικά, αλλά, και για να ενημερώνεστε ά-μ-ε-σ-α για αυτές.
.
Το θ-έ-μ-α ήταν, είναι και θα είναι η άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μέσω ΚΑΙ των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, πράγμα βέβαια όπου δεν υπάρχει, όσο οι άνθρωποι μένουν στην επιφάνεια με τα πολλά τους προσωπεία και ΔΕΝ σκάβουν βαθύτερα.
.
Το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο ή για άμεση επικοινωνία θα μας βρίσκετε μόνο εδώ: https://goo.gl/yLXFGo .

Η σελίδα στο μέλλον -όπως και στο παρελθόν ως "Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση"- μπορεί να αυτοοργανωθεί και να γίνει συλλογική ξεφεύγοντας από το χαρακτηρισμό του "προσωπικό ιστολόγιο" και γινόμενη ξανά "κοινότητα" δημιουργώντας ξανά τις δικές της εκδηλώσεις και τις δικές της παρεμβάσεις, όπου αυτή νομίζει.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το παλιό κείμενο για τη σελίδα
https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi/posts/684567391685102

administrator-διαχειριστής
http://bit.ly/copperINart_contact
*ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα σας από εδώ :)


---
παλιό κείμενο

Στις 9-12-2015 άλλαξε το όνομα της σελίδας στο fb από "Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση" σε "Άσπρο-Μαύρο" διότι ΔΕΝ βρίσκουμε πλέον κανένα λόγο να αναμεταδίδουμε πληροφορίες οι οποίες αναπαράγονται σε εναλλακτικά, αριστερά και αναρχικά μέσα.

Ο λόγος αυτός είναι προφανής: τα πάντα αλλάζουν (αλίμονο αν ΔΕΝ γινόταν αυτό) και τα πάντα βρίσκονται μέσα σε μια διαρκή πάλη ετεροκαθορισμού μέσα στο χωροχρόνο όπου Υπάρχουν.

Εξάλλου η ματιά μας θα είναι πάντα Αντικαπιταλιστική, Αντιφασιστική και ΠΆΝΤΑ από τη Ταξική πλευρά των μη προσκυνημένων και των ελεύθερων ανθρώπων και πλασμάτων παντού στη Γη. Αυτό θα προσπαθούμε πάντα πια μέσα από το γραπτό, προφορικό, φωτογραφικό φακό ή κάμερα της ακτιβιστικής μας συμμετοχής/παρουσίας, των γραπτών μας κειμένων, των φωτογραφιών ή βίντεο μας που θα αναδημοσιεύονται από τα blog μας.

Στη σελίδα "Άσπρο-Μαύρο" στο fb θα αναδημοσιεύονται πλέον όσα δημοσιεύονται στα ιστολόγια "ΑΣΠΡΟ~ΜΑΥΡΟ" http://aspromauro-kostasp.blogspot.com/ , "thoughtsONpaper" http://seizethesky-thoughtsonpaper.blogspot.com/ και "seizeTHEsky" http://seizethesky.blogspot.com/ από τον χρήστη "Οδυσσέας Ο. Περιπλανώμενος" https://www.facebook.com/Wanderer.Odysseus, "Kostis seizeTHEsky" https://www.google.com/+seizeTHEsky και "ΑΣΠΡΟ~ΜΑΥΡΟ" https://twitter.com/aspro_mauro .
Ευχαριστώ για το πέρασμα σας από εδώ, αλλά, και την κατανόηση σας.


---
παλιότερο κείμενο

Σύντομη Περιγραφή
Η σελίδα «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση» ΔΕΝ πιστεύει σε ιδεολογικούς δογματισμούς, πεφωτισμένους ηγετίσκους και ξερόλες, από όποιο ριζοσπαστικό ιδεολογικό χώρο κι αν προέρχονται.
Η σελίδα «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση» πιστεύει στον Ελεύθερο Άνθρωπο, στην Ελεύθερη Φύση, στον Ανύπαρκτο Ρεαλισμό, στην Υπαρκτή Ουτοπία.
Μακριά από κομματόσκυλα και οργανώσκυλα.
https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi 

Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση

Η Aντικαπιταλιστική Παρέμβαση έχει ως σκοπό ελεύθεροι άνθρωποι, απαλλαγμένοι από κομματικές ή άλλες ιδεολογικές αγκυλώσεις, να σχηματίσουν μια κίνηση ενεργών πολιτών, οι οποίοι θα παρεμβαίνουν με όποιο τρόπο αυτοί μπορούν, ώστε να “ελέγξουν” -σαφώς και να βοηθήσουν και να παροτρύνουν όσους περισσότερους πολίτες μπορούν και θέλουν να το κάνουν- αυτούς που ερήμήν μας αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς και τα παιδιά μας. Έτσι ώστε επιτέλους να μην «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα» αλλά να μπορώ να παρέμβω δημοκρατικά ως ελεύθερος πολίτης εξασκώντας τα δικαιώματα μου -αλλά χωρίς να ξεχνώ τις υποχρεώσεις μου- έτσι όπως αυτά ορίζονταν από το αστικό Σύνταγμα προτού στην ουσία αυτό καταλυθεί και φτάσουμε σε έναν κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό (ή κοινοβουλευτική δικτατορία καλύτερα) μιας χώρας προτεκτοράτου του ξένου κεφαλαίου (αλλά και του εγχώριου).

Αυτή η κίνηση ενεργών ελεύθερων πολιτών θα έχει ταξικό, εργατικό, αντικαπιταλιστικό, αντιμπεριαλιστικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό και διεθνιστικό θετικό πρόσημο.
Θα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και θέλουν: να δουν πέρα από το στενό κομματικό τους σπίτι, που δεν θα θεωρούν το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση μονόδρομο, αλλά ούτε και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα καταστροφή· να βρουν εναλλακτικούς δρόμους και τρόπους ώστε η χώρα με άλλους συσχετισμούς δυνάμεων να μπορεί να ορθοποδήσει και να σταθεί μόνη της στα πόδια της.
Θα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν: στον υγιή παρεμβατικό συνδικαλισμό, στην ενεργό συμμετοχή και έλεγχο του λαού στην οποιαδήποτε κρατική και πολιτική εξουσία· πως το κόμμα πρέπει να υπηρετεί τον Λαό και όχι το αντίθετο· πως το κόμμα και οι κρυφοί μηχανισμοί του στην ηγεσία του δεν είναι σοφότερο από το Λαό.
Θα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι δεν πιστεύουν: πως οι εκλογές από μόνες τους θα λύσουν τα προβλήματα της χώρας χωρίς πραγματική λαϊκή εξουσία (ή πιο απλά λαϊκό παρεμβατισμό και έλεγχο), αλλά δεν θα επικαλούνται κι αυτή ως το ιδεατό για οποιαδήποτε (παραμικρή ή ουσιαστική) αλλαγή λες και δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια μέχρι και όταν αυτή επιτευχθεί (με λίγα λόγια τώρα τι κάνουμε).
Θα απευθύνεται σε ανθρώπους που πιστεύουν στην Αυτοοργάνωση, στη Ρήξη, στην Ανατροπή, στην κατάργηση κάθε μορφής εξουσίας και κράτους, στην κατάργηση των συνόρων, στον Ταξικό Εργατικό Διεθνισμό, στην Αλληλεγγύη, στα Όνειρα, στην Ουτοπία.

Η «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση» θα έχει ως στόχο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ενεργοί πολίτες, από όλους τους προοδευτικούς πολιτικούς χώρους, οργανώσεις, συνδικάτα, σωματεία, τάσεις, κινήματα και κόμματα, να ενισχύσουν ένα ενιαίο μέτωπο Αντίστασης σε ότι και όποιους ευθύνονται για την διάλυση του πενιχρού «κοινωνικού κράτους» που υπήρχε, για τις βάρβαρες εργασιακές σχέσεις και τα εξαθλιωμένα εισοδήματα μας, για να μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται αλλά κυρίως να βρούμε πνευματικές και χειρώνακτες δυνάμεις ώστε να μπορούν να το ξαναχτίσουν. Σε ένα ενιαίο μέτωπο Αντίστασης - Ανυπακοής - Ρήξης απέναντι στα μνημόνια τους, στην κρίση τους, στους τραπεζίτες τους, στις λίστες τους.
Παλεύουμε για να Ζούμε με αξιοπρέπεια και όχι απλά για να επιβιώνουμε με ένδεια.


Σκοπός της «Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης» είναι η γνωριμία ανθρώπων με αντιφασιστικό, αντιΕΕ, αντιΝΑΤΟ, αντικαπιταλιστικό, αντιιμπεριαλιστικό, διεθνιστικό, ταξικό θετικό πρόσημο με επίκεντρο την Αττική και σαφώς με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Στόχος της «Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης» είναι η ενεργή συμμετοχή για πράγματα που μας απασχολούν στις περιοχές που ζούμε και εργαζόμαστε (όσοι έχουν αυτή την "πολυτέλεια" πια), αλλά και στο γενικότερο μέτωπο της αντιλαϊκής καταιγίδας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Η «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση» εμπνέεται από αρχές και τρόπους δράσης Αμεσοδημοκρατικές και Συναινετικές (και όπου δεν είναι εφικτό αυτό Πλειοψηφικές) αρκεί οι φίλοι της να συμφωνούν με το παρόν κείμενο σαν μια γενική αρχή, σαν έναν μπούσουλα. Αυτό δε σημαίνει πως το παρών κείμενο δε μπορεί να βελτιωθεί προς το καλύτερο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων της «Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης» στο μέλλον μπορούν πέρα του ενός ατόμου να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία της σελίδας «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση» στο
facebook https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi
και στο google+ https://plus.google.com/+SeizetheskyBlogspotAnticapitalistIntervention .
Κάτι τέτοιο θα ήταν επιθυμητό, λειτουργικό και αμεσοδημοκρατικό.

Η «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση» έγινε μέλος του facebook στις 22-12-2012 και αυτό το οφείλει διότι έπεσε έξω η πρόβλεψη των Μάγια για "το τέλος του κόσμου".

Υποσημείωση:
Όποιος/α φίλος/η θέλει να έρθει σε επαφή για άμεση και προσωπική επικοινωνία με μέλη από την "αντικαπιταλιστική παρέμβαση" τα οποία διαμένουν στις περιοχές του Λεκανοπεδίου αλλά και γενικότερα της Αττικής μπορεί να στείλει μήνυμα στα e-mails 1477146206@facebook.com και seizethesky@gmail.com και ο διαχειριστής της "αντικαπιταλιστικής παρέμβασης" θα έρθει σε άμεση επαφή μαζί σας.


---
σχόλια:
seizeTHEday
01-07-2013 @ 12:39
Η "Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στ'ανατολικά"
http://www.facebook.com/paremvasi.sta.anatolika
άλλαξε το όνομα της σε
"Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση"
https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi

seizeTHEday
14-02-2015 @ 16:21                                                                                   
Για περισσότερες πληροφορίες και για επαφή με τα μέλη της σελίδας (ώστε αν θέλετε από κοινού να συνδιοργανώνεται μαζί τις εκδηλώσεις και τις όποιες συμμετοχές σε αυτές) στείλετε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα στο facebook:
https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi
στο google+:
https://plus.google.com/+SeizetheskyBlogspotAnticapitalistIntervention
ή στο twitter:
https://twitter.com/aspro_mauro
Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία επικοινωνήστε με
https://app.box.com/AntikapitalistikiParemvasiInfo
ή με το μέλος της σελίδας που σας προσκάλεσε στην εκάστοτε εκδήλωση μέσω fb.

Συμμετέχετε στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι φίλοι της σελίδας «Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση»
https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi/events
https://plus.google.com/+SeizetheskyBlogspotAnticapitalistIntervention/events

Οι διαδικτυακοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν την "Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση" είναι:
https://www.facebook.com/antikapitalistiki.paremvasi
https://plus.google.com/+SeizetheskyBlogspotAnticapitalistIntervention
https://twitter.com/aspro_mauro

https://www.google.com/+seizeTHEsky







Δεν υπάρχουν σχόλια: